Muutossuunta

 

Muutossuunnan synty ja elämä

 

Osaamista ja intoa

Kokemusta on karttunut monenlaista ja ylpeä siitä

Peruskoulu, lukio ja teku tuli käytyä hyvin arkana ja hiljaisena koululaisena. Ensimmäinen iso koettelemus oli tekusta valmistuttuani, kun 1990 luvun alun lama oli iskemässä. Töitä ei oikein ollut, joten tuoreen perheen elämiseen omalta osaltani oli tehtävä uudet suunnitelmat. Sain töitä opettajan sijaisena ja niin ylitin itselleni yhden merkityksillisimmän kynnyksen kun uskalsin ensimmäisen oppitunnin opettaa ja selvisin siitä ”hengissä”.

Sen jälkeen mottoni on ollutkin, että kokeile ylittää aina sopivin välein itseäsi edes hiukan.

Työntekijänä, esihenkilönä ja asiantuntijana toimimista on erilaisilta aloilta ja taaksepäin katsoessa kaikki ovat valmistaneet taas minua ja osaamistani juuri tähän aikaan.

Oppiminen on ollut aina intohimoni ja elintarviketekniikan opintojen jälkeen opiskelin ekonomiksi yrittäjyys pääaineena johtajuus ja markkinointi pitkinä sivuaineina. Opettajan pätevyyskin tuli hankittua jossain vaiheessa muistaen oma ensimmäinen kynnyksen ylitys arkuudesta ulos. Tekniikan lisäopintoja myös hankin.

Nykyään on myös paljon meneillään, nyt ehkä sitä opiskelen mikä eniten kiinnostaa ja antaa mahdollisuuksia taas toimia yrittäjänä, ohjaajana ja kouluttajana.

Ei oppi ojaan kaada, eikä tieto tieltä työnnä.Palautteita

Kuinka suppeasti onkin vain ajatellut yrityksen asioista ennen. Silmät ovat avautuneet työtehtävien moninaisuudesta ja erilaisista näkökulmista. Oma kupla on niin sanotusti puhjennut. Varsinkin kaiken itsetutkiskelun olen kokenut kiinnostavaksi ja tärkeäksi tulevassa tehtävässä. Ihmisten kanssa kanssakäynti on huomattavan paljon sujuvampaa, kun tuntee itsensä ja hallitsee omat tunteensa läpikotaisin. Näin osaa myös tunnistaa ja reagoida myös muiden käytökseen parhaalla tavalla.


Päivi on rauhallinen ja asiantunteva esiintyjä, josta huokuu osaaminen asiaan. Kiitos taas koulutuksesta!

Olen saanut eniten eväitä Päivi sinun koulutuskokonaisuuksistasi. Olet hienosti tuonut esiin kehittymistä työntekijäroolista laajempaan esimiesrooliin. Olet innostava esimerkki siitä, että esimiesroolista voi muuttaa oman työn myös takaisin asiantuntijatehtäviin

 

 

 

Koulutuspäivä oli mieltä avaava päivä, että samojen asioiden kanssa painii kaikki muutkin esihenkilöt, joiden rooli on muuttunut tai tulee muuttumaan lähiaikoina ja miksei tämä sama asia koskisi myös yrittäjiä itseäänkin. Eräs kalvo oli todella mielenkiintoinen ja sitä on tullut katseltua monena päivänä työpäivän päätteeksi jälkeenpäin, että minkälainen johtaja olin tänään. Aamuisin kun tulee töihin ei tiedä minkälainen johtaja olen tänään. Huomenna olen varmaan taas erilainen johtaja kuin olin tänään. Koulutuspäivän jälkeen esihenkilö roolia osaa katsoa vähän eri silmin kuin ennen koulutuspäivää.

Top Skills

Yhteistyöverkostomme

Verkostossa on monia osaajia, joita voi käyttää räätälöityihin koulutuksiin ja konsultointeihin.

Parhaiten tavoitat

Puhelimella puh. 0400-10 3333 (Jätä viesti, jos en heti pääse vastaamaan)

Sähköpostilla info@muutossuunta.fi

 

Drop Us a Line

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!